Grossererne Johs. Lauritz Ottosens og Julius Sophus Ottosens Legat

FavoriteLoadingTilføj til huskelisten

Grossererne Johs. Lauritz Ottosens og Julius Sophus Ottosens Legat

Understøttelse til værdige og trængende fattige og enlige kvinder af den danske grossererstand, embedsstand og dannede borgerstand, som har kendt bedre dage.
Yderligere oplysninger: Legatportioner kan søges af værdige og trængende fattige og enligstillede kvinder - som regel ikke under 40 år - af den danske grossererstand, embedsstand, skibsførerstand og dannede borgerstand, som har kendt bedre dage. En legatportion kan søges af en værdig og trængende fattig ung dansk handlende eller kommis (ekspedient), som agter at rejse til udlandet for at kunne uddanne sig eller bosætte sig der og om muligt oprette handelsforbindelse med Danmark, og som kan godtgøre, at han har fået plads i udlandet. Ledige portioner, bekendtgøres i Berlingske Tidende. Legatportionen til en ung mand uddeles kun hvert 9. år. Næste gang, den uddeles, er i 2004. Ansøgning kan kun ske efter forudgående annoncering. Ansøgninger, som ikke har baggrund i en annoncering, kan ikke blive besvaret.

For at få fuld fordel af denne webside skal du registrere dig som bruger og være medlem. Er du allerede registreret som bruger kan du logge ind her Du skal medlem for at se kontaktinformation.

Skriv et svar